Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

co jest z penisem grane?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smutny1
Nowy użytkownik

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 11:12 am    Temat postu: co jest z penisem grane? Odpowiedz z cytatem

co jest z nim grane? nie masturbuje się często na poczotku elegancko pierwszy raz spoko wyleciała sperma choc troche to trwało , pózniej to tylko sluz a ostatnio tylko spuchł mi i to pare razy , czemu?
mam 17 lat a nadal mam mokre nocki to normalne? czasami jest sperma ale wiekszosc razy to sluz , ostatnio w nocy miałem mokro był sam śluz noc pozniej to samo lecz gdy wstałem mój penis był spuchniety i tak cały dzień był , dziś rano wszystko sie uspokoiło więc pomyślałem o masturbacji ,pobawiłem sie z 2 minuty i mi sie odechciało, co jest grane powiedzcie mi ,żle się masturbuje czy jak? czekam na wasze odpowiedzi
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: