Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj siê i sprawd¼ wiadomo¶ciZaloguj siê i sprawd¼ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

PROBLEM!!! ¿ó³ta sperma i przedwczesny wytrysk :/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przysz³y ojciec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
zenek21
Nowy u¿ytkownik

Do³±czy³: 03 Gru 2009

PostWys³any: Czw Gru 03, 2009 4:08 pm    Temat postu: PROBLEM!!! ¿ó³ta sperma i przedwczesny wytrysk :/ Odpowiedz z cytatem

Witam,
mam 21 lat i problem jak w tytule. Wiem ¿e ju¿ by³o du¿o postów o "¿ó³tej spermie", ale w ka¿dym by³o to po niezbyt czêstych wytryskach. Moje nasienie jest galaretowate i zawiera w³a¶nie ¿ó³te ¿elowate grudki i do tego moja masturbacja trwa zazwyczaj ko³o pó³ minuty... Wiêc nawet gorzej ni¿ przedwczesny wytrysk który ponoæ zaczyna siê od 3 min a gdzie mi do tego. Dodam ¿e masturbuje sie czesto(kilka razy w tyg) i d³ugo (od okolo 14 roku zycia). Seks uprawia³em do¶c dawno , ale teraz mam dziewczynê na której mi zale¿y wiec nie zale¿y mi tylko na moim zaspokojeniu. I te grudki mnie niepokoj± bo oczywi¶cie chcia³bym mieæ dzieci a zaczynam siê tego obawiac Proszê o pomoc bo nie wiem co robiæ.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przysz³y ojciec Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach