| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
misiek19910 Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 10:16 pm Temat postu: 18 lat i problem z penisem!!!!Błagam o pomoc!!! |
|
|
Cześć...
Słuchajcie mam straszny problem. Nie mam się komu wygadać bo strasznie się go wstydzę. Więc tak: jak byłem mały poszedłem do lekarza bo skórka z penisa nie chciała mi schodzić i mi pomógł tak że przez jakiś czas mi spokojnie schodziła...Ale teraz znowu mi nie chce schodzić kompletnie:/ może mi się zdejmuje do 1/3 żołędzia nie wiem co mam zrobić i jak to zwalczyć byłem u lekarza na rutynowych badaniach moczu i krwi i on powiedział że mam jakieś zapalenie dróg moczowych przez słabą higienę osobistą....ale jak mam myć penisa skoro mi skórka nie chce zejść?? nie wiem co zrobić czy muszę iść na jakiś zabieg czy wystarczy praca w domu...Błagam o pomoc!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
|
x4n7os Nowy użytkownik
|
Wysłany: Czw Gru 17, 2009 1:16 pm Temat postu: re: 18 lat i problem z penisem!!!!Błagam o pomoc!!! |
|
|
może lekarz sie zwyczajnie pomylił
poczytaj coś na temat "Stulejka" albo jest jeden sposób poprzez masturbowanie się żeby doprowadzić do naciągnięcia skórki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Stulejka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|