Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

Białe krostki na skórze na penisie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
berfin
Nowy użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 25, 2009 5:49 pm    Temat postu: Białe krostki na skórze na penisie Odpowiedz z cytatem

Witam. Nie moge na razie isc do lekarza, ale troszke mnie niepokoi mój problem. Otóz na skorze na penisie na wysokosći żołędzi po stronie wewnetrznej pojawily sie dwa jakby zgrubienia sory wielkosci ziarna, góra dwóch ziaren piasku. Sa one niebolesne a w dotyku czy w próbie wygniecenia twarde. Nakłucie igła spowodowało wyciek krwi i to wszystko. Czy mam sie tego bac, czy musze juz isc do lekarza? Mam 34 lata, dbam o higiene a kontakt seksualny miałem miesiąc temu i byl to bezpieczny seks.
Wiele na ten temat informacji w sieci, ale nie znalazlem nic na temat twardych, jakby zgrubien skóry, faldek przypominających większe ziarno piasko i bedacych tak samo twardych.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
drmartin
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 07, 2009 5:43 pm    Temat postu: re: Białe krostki na skórze na penisie Odpowiedz z cytatem

Kup sobie maść szałwiową na allegro od użytkownika Zulka_82. Ta maść Ci pomoże
Powrót do góry
etcetera
Nowy użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 4:51 pm    Temat postu: re: Białe krostki na skórze na penisie Odpowiedz z cytatem

dokładniej tę maść możesz kupić tutaj:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6562764

pomaga, jest oryginalna, naturalna i naprawdę leczy o czym świadczy wiele zakupów
Powrót do góry
etcetera
Nowy użytkownik

PostWysłany: Pią Lis 13, 2009 4:51 pm    Temat postu: re: Białe krostki na skórze na penisie Odpowiedz z cytatem

dokładniej tę maść możesz kupić tutaj:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6562764

pomaga, jest oryginalna, naturalna i naprawdę leczy o czym świadczy wiele zakupów
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: