| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
berfin Nowy użytkownik
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 5:49 pm Temat postu: Białe krostki na skórze na penisie |
|
|
Witam. Nie moge na razie isc do lekarza, ale troszke mnie niepokoi mój problem. Otóz na skorze na penisie na wysokosći żołędzi po stronie wewnetrznej pojawily sie dwa jakby zgrubienia sory wielkosci ziarna, góra dwóch ziaren piasku. Sa one niebolesne a w dotyku czy w próbie wygniecenia twarde. Nakłucie igła spowodowało wyciek krwi i to wszystko. Czy mam sie tego bac, czy musze juz isc do lekarza? Mam 34 lata, dbam o higiene a kontakt seksualny miałem miesiąc temu i byl to bezpieczny seks.
Wiele na ten temat informacji w sieci, ale nie znalazlem nic na temat twardych, jakby zgrubien skóry, faldek przypominających większe ziarno piasko i bedacych tak samo twardych.
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
|
drmartin Nowy użytkownik
|
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 5:43 pm Temat postu: re: Białe krostki na skórze na penisie |
|
|
| Kup sobie maść szałwiową na allegro od użytkownika Zulka_82. Ta maść Ci pomoże |
|
| Powrót do góry |
|
 |
etcetera Nowy użytkownik
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
etcetera Nowy użytkownik
|