Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

14-latek , problem z penisem.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
raffaello
Nowy użytkownik

PostWysłany: Czw Lip 03, 2008 11:43 pm    Temat postu: 14-latek , problem z penisem. Odpowiedz z cytatem

Wieć tak mam pytanie mianowicie mam 14 lat i napletek sciąga się bez problemow w zwodzie i bez erekcji.Tylko jest taka sprawa gdy podczas wzwodu naciągne napletek aby odsłonił żołądz i tak go zostawie jest wszystko ok ale jeżeli napne penisa to napletek się zsuwa spowrotem , czasami odrazu a czasami jak pare razy ponapinam.Noi moje pytanie czy to jest normalne czy powinienem się obawiać czegoś i lecieć z tym do lekarza?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Stanley
Nowy użytkownik

PostWysłany: Pon Lis 16, 2009 1:53 pm    Temat postu: re: 14-latek , problem z penisem. Odpowiedz z cytatem

a ja mam 14 i niemoge sciagnac calego napletka aby bylo widac rzoladz dlaczego tak sie dzieje??
chcialbym juz to zoaczyc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: