Forum FAQFAQ SzukajSzukaj    RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się i sprawdź wiadomościZaloguj się i sprawdź wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy z sexem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
z_goofy
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 7:38 pm    Temat postu: Problemy z sexem Odpowiedz z cytatem

Witam !
Mam bardzo poważny problem gdyż podczas uprawiania seksu z moją dziewczyna na początku jest wszystko ok mój penis jest bardzo twardy nie ma problemu z tzw "stawaniem" ale po erekcji staje sie strasznie gietki i nie jest wystarczająco twardy a czasami nawet sie zdarza ze całkiem opada i w tedy zaczynają sie moje problemy ponieważ nie wiem co w takiej sytuacji mam powiedzieć dziewczynie ze jestem zmęczony i nie staje na wysokości zadania? również następnym problemem jest to ze ostatnio ze swoją dziewczyną rozmawiałem troche na te tematy i ona spytała mnie się czy miałem kiedykolwiek z nią orgazm ja z przygnębieniem odpowiedziałem że tak i odrazu spytałem sie czy ona miała i odpowiedziała mi że nie ale żebym się nie przejmował bo u dziewczyn bardzo ciężko o orgazm .Ostatnio nawet zastanawiałem sie czy nie odwiedzić seksuologa ale niestety w mojej okolicy nie ma .domyslam się tez ze to może być przez to że przez kilka dobrych lat często się masturbowałem . Czy to może być przyczyna i jak to wyleczyć
Mam co do tego jeszcze jedno pytanie czy powinienem brac na sprawność seksualną jakieś leki i jeżeli tak to jakie i gdzie je można kupić?

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wiesiek28
Nowy użytkownik

PostWysłany: Sob Lis 14, 2009 3:11 pm    Temat postu: re: Problemy z sexem Odpowiedz z cytatem

Witam Pństwa. Mam problem.W trakcie sexu z moją partnerką nie wiem dlaczego po kilku minutach mój penis jest bez życia tzn.''nie stoi mi''.Jest to nie kąfortowe poniewarz za każdym razem jak moja partnerka ma dojść do orgazmu to od kilku tyg. wychodzi ten problem.Oprócz tego czasami mam takie dni że cierpie na''PRZED WCZESNY WYTRYSK''Dawniej były takie dni że sex mojej partnerce i mi sprawiał przyjemność,a teraz nie dość że nie sprawia nam przyjemności,to dochodzi między nami do kłutni bo moja partnerka jest zła że nie czekam z ''ORGAZMEM''na nią.Czy jest na to jakieś lekarstwo,czy możecie mi pomóc,bo naprawdę nie wiem co mam zrobić,a jest mi już wstyd przed moją partnerką.Proszę pomóżcie mi bo chcemy się starać o dziecko a w takiej sytuacji to nie ma możliwości.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Medyczne MediWeb.pl -> Przyszły ojciec Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: